Ontwerp of opfrissen logo & huisstijl

Een logo laten ontwerpen

Een duidelijk logo laat jou als ondernemer of organisatie goed voor de dag komen. Studio SIEN ontwerpt een logo zodat jouw identiteit of die van je organisatie wordt versterkt.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor een logo van Studio SIEN beginnen we met een gesprek. Want ik wil weten wie jij als persoon en ondernemer bent en wat je met je bedrijf wilt bereiken. Wat ik belangrijk vind, is dat we samen creëren. Jij vertelt je drijfveren, wensen en ideeën, ik denk mee, geef advies en vertaal alles vervolgens naar een serie passende logo´s. Uiteindelijk bepaal jij welk logo het beste werkt voor jou, waarna jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent!

Prijs logo 620,- ex btw.

Afbeelding van geverfde hand voor ogen

Ontwikkelen huisstijl

Vaak heb je meer nodig dan een logo en is een huisstijl ook handig. Want je wilt ook dat je offertes en facturen direct duidelijk maken dat ze van jou komen. Of geef je regelmatig presentaties en heb je slides of achtergronden nodig in de stijl van jouw bedrijf?

Studio SIEN helpt je graag professioneel voor de dag te komen met een duidelijke huisstijl. Zodat je op basis daarvan producten kunt laten maken die qua vorm en kleur passen bij je logo en de identiteit van jou en je bedrijf weergeven. Zo maakt Studio SIEN:

  • Visitekaartjes
  • Flyers, brochures & folders
  • Sjablonen voor Word en Powerpoint
  • Banners, displays of andere promotiematerialen
  • Websites

Van tevoren stellen we vast wat de kosten per product zullen zijn.
Uurtarief  78,- ex btw.

Heb je al een logo en huisstijl?

Dat is mooi! Waar Studio SIEN dan bij kan helpen, is het maken van producten binnen een bestaande huisstijl. Zo werkt Studio SIEN samen met communicatieafdelingen van bijvoorbeeld (semi-)overheidsinstellingen en gezondheidsorganisaties om jaarverslagen en beleidsdocumenten vorm te geven en denk ik graag mee over het grafisch ontwerp van nieuwe producten.

Portfolio logo’s

Contact met SIEN