Drempelvrije ontwerpen

Grafisch ontwerpen met maar één hand? Ja, dat kan. Ik werd geboren zonder linkerhand en weet hoe het is om met een beperking te leven. Inclusiviteit, een samenleving waarin iedereen alle (online) informatie tot zich kan nemen en mee kan komen, is dus een belangrijk thema bij Studio SIEN.

Documenten voor iedereen

Je wilt dat iedereen jouw boodschap kunnen zien, lezen of horen. Ook mensen met een visuele of auditieve beperking, mensen die kleurenblind zijn of dyslexie hebben. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat er heel veel mensen zijn die braille- of voorleessoftware gebruiken om online informatie tot zich te nemen? Die moeite hebben met contrast of het lettertype dat je gebruikt niet kunnen lezen, omdat het te klein is? Studio SIEN is je stok achter de deur om je digitale toegankelijkheid te verbeteren.

Wat heb je nodig?

Studio SIEN heeft kennis van drempelvrij ontwerpen en voorziet je graag van advies op basis van de landelijke WCAG-richtlijnen. Heb jij een website, PDF of ander document nodig dat drempelvrij is? Of heb je al een digitaal magazine of een webpagina waarvan je wilt weten of hij geen belemmeringen meer bevat voor mensen met een handicap of beperking? Ik help je graag met toegankelijke documenten die voor iedereen waarneembaar en begrijpelijk zijn en waar iedereen mee uit de voeten kan.

Afbeelding van een oog met kleuren
Contact met SIEN